BEZPIECZNA ORANŻERIA
Bezpieczeństwo i zadowolenie Gości jest dla nas numerem 1!!!
Restauracja Oranżeria jest w pełni dostosowana do nowej rzeczywistości i nowych zasad:
- stosujemy się do zaleceń i wskazówek Głównego Inspektora Sanitarnego dla gastronomii;
- stoły zostały ustawione tak, aby odległość między nimi wynosiła nie mniej niż 2 metry;
- sala restauracyjna (parter) może z zachowaniem wytycznych rządowych gościć jednocześnie aż 40 osób;
- sala bankietowa (piętro) może z zachowaniem wytycznych rządowych gościć jednocześnie aż 50 osób;
- ogólnodostępne punkty dezynfekcji zostały rozmieszczone w holu (przy wejściu), w sali restauracyjnej i w toaletach;
- Gości obsługujemy z zachowaniem zaostrzonych zasad bezpieczeństwa - kelnerki pracują w maseczkach oraz w rękawiczkach jednorazowych;
- regularnie w ciągu dnia dezynfekujemy powierzchnie wspólne (np. klamki, poręcze, bar, teminal płatniczy);
- regularnie wietrzymy wszystkie pomieszczenia, w których mogą przebywać Goście i Pracownicy.