Menu restauracyjne - dania główne
Burger wołowy [500g] (burger własnej produkcji 100% wołowiny, podawany w maślanej bułce, z boczniakiem, bekonem, serem brie, pomidorem, ogórkiem konserwowym, czerwoną cebulką, w zestawie z frytkami steak house, krążkami cebulowymi oraz sosem amerykańskim) |
49,70 zł |
Filet z indyka sous vide [400g] (podany z sosem grzybowym, kuskusem perłowym i zasmażanymi buraczkami) |
39,70 zł |
Filet z łososia [400g] (smażony na maśle z dodatkiem czosnku, z talarkami ziemniaczanymi i kalafiorem romanesco z parmezanem) |
59,70 zł |
Schabowy po lubelsku [400g] (podawany z pieczonymi ziemniakami i zestawem surówek) |
39,70 zł |
Polędwiczka wieprzowa sous vide [400g] (z sosem demi-glace, rozetkami ziemniaczanymi oraz karmelizowaną marchewką i pietruszką) |
41,70 zł |
Wołowina duszona [500g] (z podsmażanymi ziemniakami z tymiankiem i czosnkiem, pieczarkami i papryką, z sosem tzatziki) |
49,70 zł |
|